Hlavní obsah

Miss Junior jde do finále

Novinky, Kateřina Hamr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letošní, čtrnáctý ročník (Nejen) soutěže krásy Miss Junior 2013, vrcholí. Přípravy na finále i program soustředění Škola Miss Junior jsou v plném proudu. Dívky pilují choreografii na závěrečný večer, ale kromě toho mají v programu řadu zdravotně osvětových aktivit.

Foto: archiv Miss Junior

Finalistky soutěže Miss Junior mají denně na programu pohybové aktivity. V Aqua parku Špindl byůla krom volného plavání na programu hodinu aerobiku.

Článek

Miss Junior je jedinou soutěží v zemi, která se snaží být každoročně o celorepublikové zacílení na soutěžící. Tak je tomu i v letošním roce. Jednotlivé kraje mají své finalistky, které se ve svých krajích automaticky stávají Miss Junior. Soutěž si klade za cíl otevře se stavět proti bulimii a anorexii, přihlášení není podmíněno výškou, váhou, ani tělesnými rozměry.

Soustředění Škola Miss Junior probíhá letos v hotelu Palace Club ve Špindlerově Mlýně. Zde také proběhne 5. listopadu finálový večer, na kterém budou vyhlášeny tituly Miss Junior Česká a Slovenská republika, Miss Junior SYMPATIE a Miss Junior INTERNET.

Jako každoročně i v letošním roce je garantem zdravého životního způsobu a prevence poruch příjmu potravy obecně prospěšná společnost Institut zdravého života (IZŽ).

Finalistky mají k tomuto tématu naplánovánu řadu seminářů. Kromě přednášky dietologa například již proběhl workshop s herečkou a moderátorkou Miluší Bittnerovou nebo módní fitting s návrhářem Miroslavem Bártou.

Při hodince aerobiku s Hankou Kynychovou bezpochyby slečny vylepšily svoji stávající kondici, krom návštěvy bazénu mají naplánovány pravidelné zdravotní vycházky na zdravém horském vzduchu. 

Setkání s Českou Miss 2010 Jitkou Válkovou přineslo dívkám cenné rady ze světa modelingu, čeká je ještě povídání s Eliškou Bučkovou. Toto setkání je zcela důvodné, neboť právě Česká Miss 2008 osobně podlehla anorexii, ale zároveň se jí postavila čelem a pokusila se s ní vypořádat.

Do Špindlerova Mlýna se chystá režisér Filip Renč a fotograf Jakub Ludvík, kteří zasednou v porotě. Dále bude dívčí charisma hodnotit herec Tomáš Matonoha, herečky Kristýna Janáčková a Vendula Křížová, Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská, Česká Miss World 2013 Lucie Kovandová, Česká Miss 2010 Jitka Válková, Česká Miss 2008 Eliška Bučková a zpěvačka Kamila Nývltová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám