Hlavní obsah

Michal Viewegh vydává novou knihu. Výbušný román představí čtenářům v Ostravě

Novinky, Lukáš Klapil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová kniha Michala Viewegha s názvem Mráz přichází z hradu míří na pulty knihkupectví. V současnosti nejprodávanější český spisovatel přijede svou novinku představit 8. října do Ostravy. Autogramiáda začne v 17 hod. v knihkupectví Knihy Dobrovský v nákupním a zábavním centru Forum Nová Karolina.

Foto: Jan Karásek

Michal Viewegh

Článek

K postavám tohoto nemilosrdně sarkastického románu patří Václav Klaus, Bohuslav Svoboda, Roman Janoušek, ale také premiér Petr Nečas, ředitelka jeho kabinetu Jana Nagyová, Livie Klausová a spousta dalších známých osobností. 

Byl-li bestseller Mafie v Praze označen za třaskavou knihu o politickém bahně, pak volné pokračování, Mráz přichází z hradu, je výbušnou směsí, schopnou podstatně rozsáhlejší exploze. 

Michal Viewegh se odvážně pohybuje na nejzazší hranici svobody slova a před očima čtenáře vytváří napínavou a zábavnou koláž, která je navzdory vší nadsázce nebezpečně pravdivým obrazem současného Česka. 

Čtenáři knih Michala Viewegha si mohou přijít pro podpis v pondělí 8. října od 17 hod. Setkání se uskuteční v knihkupectví Knihy Dobrovský ve 2. patře nákupního a zábavního centra Forum Nová Karolina.   

Reklama

Výběr článků

Načítám