Hlavní obsah

Meziboří a Janov hostily Velikonoční turnaje ve stolním hokeji

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V mezibořské základní škole proběhl v prvním dubnovém týdnu již pošesté Velikonoční turnaj v billiard-hockeyi šprtci mezi třídami této školy.

Foto: BHC Most

Velikonoční turnaje v Meziboří a v Janově

Článek

Soutěžící byli rozděleni do třech kategorií: 1. - 3. třída, 4. - 6. třída a 7. - 9. třída. V jednotlivých kategoriích zvítězily třídy 2. B (Lošťák, Pošta, Klíma), 5. A (Parák, Kaprhál, Douša) a 9. třída (Červený, Hladík, Rusnák).

Velikonoční pohár StarColor se konal také v janovské základní škole. Zařazen byl do hodnocení Českého poháru jednotlivců v billiard-hockeyi šprtci jako nejnižší kategorie Expres. V nepočetné konkurenci zvítězil Jakub Hasil (BHC StarColor Most „B“) před domácí dvojicí Martin Sinu a Alexandr Sinu.

Na konci dubna a začátku května čekají stolní hokejisty další významné akce. O víkendu 25. a 26. dubna se v Brně koná turnaj Českomoravský pohár družstev. O víkendu 8. až 10. května se pak nejlepší hráči stolního hokeje sjedou v Mostě, kde se koná mezinárodní turnaj Czech open v kategoriích air-hockey, Chemoplast a billiard-hockeyi šprtec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám