Hlavní obsah

Městský sněm TOP 09 v Liberci zvolil nové vedení

Novinky, Martina Rambousková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden proběhl městský sněm TOP 09, který zvolil nové vedení městské organizace. Předsedou byl zvolen Bc. František Gábor, válečný veterán a aktivní člen Československé Obce legionářské.

Foto: Jan Škvára

Bc. František Gábor, nově zvolený předseda místní organizace TOP 09 Liberec

Článek

Bc. František Gábor je také hlavní organizátor Dětských dnů ve Vesci, pořádaných s cílem zábavnou formou pro celou rodinu popularizovat službu našich vojáků, hasičů, policistů a připomenout významné historické události spojené s historií České republiky.

Místopředsedou se stal Ing. Ladislav Fuchs, podnikatel. Oba patří k zakládajícím členům místní organizace TOP 09. Dále byli zvoleni členi výboru – Jan Bek, Ing. Ondřej Steger, Ing. Robert Korselt, Dana Lapáčková a Jana Vlková.

Nově zvolený předseda Bc. František Gábor poděkoval všem zúčastněným. Zdůraznil pravicové hodnoty TOP 09 a přislíbil podporu základních politických pilířů TOP 09.

„Jsme stranou konzervativní a demokratickou. Naše strana tradičně prosazuje principy svobodného trhu, který je vymezen přehlednými pravidly, na jejichž dodržování dohlížejí funkční instituce. Hájíme společnost rovných příležitostí a podporujeme sociální odpovědnost občanů i právnických osob. Odmítáme jakékoliv formy diskriminace. V našem městě se zaměříme na pravicová témata, kde budeme hájit tradiční a odpovědnou politiku, bez prázdných slibů a populismu,“ sdělil nový předseda Bc. František Gábor.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám