Hlavní obsah

Matka pět let týrala dceru hladem a zimou, bila ji i vyhrožovala zabitím

Novinky, Leona Roháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pět let si vylévala zlost na své vlastní dceři devětačtyřicetileté žena z Hanušovicka. Dívku bila, týrala hladem a zimou, vyhrožovala jí zabitím. K útěku se dnes sedmnáctiletá dívka odhodlala po nedělním útoku, kdy jí matka nejen zmlátila, ale i do krve poškrabala. Žena je stíhána pro týrání.

Foto: Leona Roháčková

Ilustrační foto

Článek

Od 1. srpna 2008 až do 24. února letošního roku trpěla brutálními útoky své matky dnes sedmnáctiletá dívka. "Žena ji bila, urážela, házela po ní různé předměty, vyhazovala ji z domu, zakazovala topit v pokoji, brát si potraviny, takže dívka někdy nejedla i dva dny, nedávala jí finance na cestu do školy a vyhrožovala zabitím," popsal neuvěřitelné chování tyranky policejní mluvčí Josef Bednarčík.

Dívka utekla až po posledním útoku, ke kterému došlo v neděli 24. února. V průběhu hádky ji matka nejen zbila, ale i do krve poškrábala ruku.

"Žena je podezřelá z trestného činu týrání svěřené osoby, za což jí v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od dvou do osmi let," dodal mluvčí s tím, že případ policisté nadále šetří. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám