Hlavní obsah

Mateřské centrum Střediska volného času Most vystavuje v knihovně

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sedmý ročník výstavy prací dětí z Mateřského centra Pojďte si k nám hrát při Středisku volného času Most probíhá právě v těchto dnech v mostecké městské knihovně. Malí i velcí návštěvníci knihovny ji najdou ve výstavní síni dětského oddělení.

Foto: Dagmar Hasilová

Mateřské centrum SVČ Most vystavuje v knihovně

Článek

Na každého z návštěvníka dýchne v dětských výtvorech příjemná atmosféra, pohoda a bezstarostnost. Je na nich ale také vidět kus poctivé práce dětských návštěvníků mateřského centra, jejich maminek i vedoucích MC Ivany Lhotákové a Štěpánky Komůrkové.

Soustavná práce a kreativní vedení vytvářejí dobré předpoklady pro další rozvoj dětí. Mnohé se pak rády ve školních letech vrátí do SVČ, na aktivity, které tato organizace nabízí pro školou povinné.

Výstava byla zahájena ve čtvrtek 22. září a potrvá do začátku října.

Vernisáž doprovodili hudebním vystoupením žáci ZUŠ F. L. Gassmanna Most Adéla Mariničová, Matěj Kunc, Dušan Lee, Martin Šolc ze tříd učitelů Jandery a Anděla. Průvodním slovem výstavu uvedla zakladatelka a dlouholetá vedoucí MC Ivana Lhotáková.

Na vernisáž se přišli samozřejmě podívat i mnozí autoři děl, kteří s neskrývanou a nefalšovanou radostí, příslušnou věku, projevovali nadšení, že našli své dílko či dílka mezi vystavenými.

Jak oni, tak Středisko volného času se mají díky mateřskému centru každoročně čím pochlubit a je tak trochu škoda, že slavnostní zahájení vlastní výstavy zůstalo stranou zájmu vedení této organizace.

Reklama

Výběr článků

Načítám