Hlavní obsah

Lukáš Krajčo bude reprezentovat Českou republiku na soutěži Mister Gay Europe

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhý muž v soutěži Gay Man ČR 2018, Lukáš Krajčo, byl vybrán mezi 10 soutěžících na Mister Gay Europe 2019.

Foto: Petr Mráček

S herečkou Andreou Hofmannovou - Svaděný anděl

Článek

Bulharsko, Chorvatsko, Česká republika, Německo, Itálie, Norsko, Polsko, Portugalsko, Švýcarsko a Ukrajina. To je 10 států, které se letos utkají v německém Kolíně nad Rýnem právě o titul Mister Gay Europe. Českou republiku bude reprezentovat 26letý rodák z Prahy Lukáš Krajčo.

V soutěži nejde jen o krásu, ale hodnotit se bude i rozhovor s porotou. Body lze získat i v internetovém hlasování, v písemném testu, během týdenního fotografování v rámci soutěže, sportovní výzvě, v pořízení videoprezentace během soutěžního týdne. Dále může delegát získat cenné body i od ostatních soutěžících.

Důležité jsou také hodnocení z připraveného projektu každého účastníka. Delegáti musejí naplánovat kampaň LGBTIQ a představit v první den příjezdu porotě, jak plánují pracovat na této kampani na celoevropské úrovni v nadcházejícím roce. Lukášův projekt bude zaměřen na přijetí zákona manželství homosexuálních dvojic s jednotnou normou a doporučením všech států Evropské unie.

Nezbytná je jazyková vybavenost, což český delegát splňuje víc než je požadováno. Krajčo se domluví německy, anglicky, rusky a španělsky.

Krajčo, jehož zálibou je hlavně fotomodeling, se může pochlubit i společným focením s muzikálovou zpěvačkou Gabrielou Urbánkovou, nebo herečkou z filmu Po čem muži touží, kterou diváci uvidí od září v seriálu Modrý kód, Andreou Hofmannovou, která byla první modelkou v sérii připravovaných fotografií "Anděl". Lukáš má za sebou i focení oděvů pro Prague Pride.

"Chci na soutěži reprezentovat nejen Českou republiku, ale chci ukázat všem, že gay může být i normální kluk, který má své sny a žije svůj život. Rád bych, aby lidé přes moji osobu viděli, že jsme stejní jako většina lidí," řekl Krajčo a doplnil: "V Kolíně bych rád uspěl. Uvidíme, co vše bude pro delegáty připravené a jak se mi bude dařit. Vyhrát tam jedeme přece všichni."

Slavnostní finálový večer se uskuteční v sobotu 6. 7. 2019. Sledovat jej bude možné i online přes kanál na youtube.

Poslat hlas českému zástupci můžete ZDE.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám