Hlavní obsah

Lucie Bílá bude rozdávat autogramy ve Zlatém jablku

Novinky, Kateřina Martykánová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Předtím, než Lucie Bílá vyrazí na své velké koncertní turné, potěší své fanoušky autogramiádou na několika místech České republiky. Jedním z nich bude ve středu 28. března od 15 hodin taky zlínské Zlaté jablko.

Foto: Zlaté jablko
Článek

Ve Zlatém jablku se s Lucií Bílou mohou fanoušci setkat v přízemí  hlavní galerie centra. Budou tak mít skutečně exkluzivní šanci, jak se mohou se zpěvačkou nejen setkat, ale získat i její unikátní fotografii s věnováním.

„Moc se těším na to, až na sklonku letních prázdnin, poslední týden v srpnu (pro slovenské brášky v augustu), navštívím od 26. 8. do 1. 9. Bratislavu, Ostravu, Zlín, České Budějovice, Plzeň, Liberec a Pardubice. Tam všude se mohou se mnou lidé potkat a já se na všechny už teď moc a moc těším,“ zve všechny srdečně Lucie Bílá.

Autogramiády patnáctinásobné zlaté slavice ve vybraných městech předchází jejímu největšímu koncertnímu turné s názvem Lucie Bílá – Černobílé turné 2013, v rámci kterého vystoupí ve Zlíně dne 25. října na Zimním stadionu Luďka Čajky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám