Hlavní obsah

Limen Party míří opět do Hradce Králové

Novinky, Matouš Suchochleb

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 10. ledna se k příležitosti čtvrtých narozenin nezávislé oděvní značky Limen Clothing uskuteční v královéhradeckém AC Klubu již třetí Limen Party.

Foto: Matěj Sládek

Rogers

Článek

Těšit se můžete na pražskou punkrockovou bandu Hero From Zero, která se dala dohromady v polovině léta 2013, kdy nahrála i svůj první single Put Your Shorts On. V litopadu letošního roku pak tihle kluci vydali debutové EP Disillusions.      

Z nedalekých Holic pak dorazí hned dvě kapely. První z nich bude pop-punková kapela Rogers, která v současné době připravuje materiál na nové EP, jež by mělo vyjít v polovině roku 2015.  

Druhou z holického dua bude mladá začínající kapela Limited Edition, která o sobě poprvé dala vědět teprve v říjnu letošního roku vypuštěním dvou singlů Teď, nebo nikdy a Hra.      

Chybět samozřejmě nebude ani domácí známá a oblíbená punk-rocková partička Never Say Never v čele s legendárním Lukášem Kvasničkou. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám