Hlavní obsah

Letošní Ples jako Brno hosty okouzlí luxusem, delikatesami i hity kapely Kryštof

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opravdová plesová sezóna je tady. Jedním z nejprestižnějších je Ples jako Brno - odstartuje v sobotu 27. ledna v brněnské Fait Gallery. Hostům přinese výjimečné hudební interprety v čele s protagonistou skupiny Kryštof Richardem Krajčem i luxusní zážitkový catering.

Foto: Archiv pořadatele

Ples jako Brno 2017

Článek

Na šest set padesát hostů najde v sobotu své místo u slavnostně prostřených stolů, kteří si vstupenky stihli zajistit již na přelomu listopadu a prosince. K exkluzivním místům v plesové VIP zóně se mohou těšit i na speciální dárky od pořadatelů, což dělá tento ples jedním z nejprestižnějších v celé České republice a o tom svědčí i to, že je téměř vyprodán.

Tato společenská událost je zcela mimořádným setkáním i s mimořádnými hosty, mezi kterými nebude chybět taková osobnost, jako je například slavná česká rodačka a asistentka pěti amerických prezidentů Eliška Hašková Coolidge.

Galavečer je inspirován těmi nejlepšími plesy nejen České republiky ani světa a pořadatelé rozhodně předčí očekávání i náročných hostů. Výjimečný přístup hosté pocítí hned po vstupu. Ke stolu každého z nich osobně usadí hosteska, na uvítanou dostanou sklenici šampaňského.

Přesně v osm hodin moderátor Libor Bouček odstartuje show, při které se na podiu vystřídá celá řada interpretů. Hudbě dá zaznít Rozhlasový Big Band Gustava Broma, mikrofonu se chopí také populární slovenská zpěvačka Kristina, ale i britská vycházející hvězda Danyl Johnson a Richard Krajčo. „Hity kapely Kryštof zazpívá v unikátním aranžmá – v doprovodu trumpetisty Nikose Grigoriadise,“ potrvdil spolupořadatel večera Tomáš Pakosta.

O hosty se budou starat jen ti nejlepší kuchaři, a tak v Brně dojde k mimořádné situaci, kdy kvůli akci bude mít jeden den zavřeno několik skvělých restaurací. Své umění budou předvádět kuchařští mistři, cukráři a číšníci luxusního Restaurantu Valoria. Mezi položkami menu nebudou chybět grilované chobotnice, tygří krevety, mořský ďas, pravý foie gras, telecí žebra nebo svíčková marinované v uzeném oleji.

Všechny pokrmy kuchaři připraví přímo před očima hostů a organizátoři garantují, že jídlo bude k dispozici až do konce plesu, tedy dlouho po půlnoci. Skvělou zprávou rozhodně je to, že co kuchařští specialisté nevydají hostům plesu, odvezou maminkám, které žijí v Domově sv. Markéty pro matky s dětmi v tísni. Potěší je i zbylými květinami z výzdoby, která bude zjemňovat bývalou strojírenskou halu průmyslníka Fridricha Wanniecka, v níž se hosté budou bavit.

Do dobročinnosti ale dostanou příležitost zapojit se i hosté. Peníze shromážděné při dobročinné dražbě získá šest konkrétních dětí, které požádaly o pomoc Nadační fond Pro dětský smích. A návštěvníci Plesu jako Brno bývají opravdu štědří. Jen vloni se takto vybralo více než milión korun. Jestli bude rekord letos překonán, bude jasné už 27. ledna v brněnské Fait Gallery. K dispozici už je jen jediný speciální balíček dvou vstupenek za 100 tisíc korun, který zahrnuje bednu pravého šampaňského, víkendový pobyt v luxusním hotelu Royal Ricc. Ples jako Brno je prostě světový a navíc pomůže ještě i těm, kteří se potýkají s nepřízní osudu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám