Hlavní obsah

Ledečská kapela Madame Butterfly natočila první klip

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 2. července v 10.00 hodin vydala ledečská kapela Madame Butterfly klip ke své nejnovější písničce Gott.

Foto: Michaela Poláková
Článek

Jak už název napovídá, kapela v písni zpívá o Karlu Gottovi. Jak celý klip vznikal, přiblížil Martin Petrus, bubeník Madame Butterfly: "Samotný klip se natočil během jednoho dne. Celé se to odehrává v divadelním sále, takže to nebylo nikterak časové náročné. Natáčení klipu se konalo v divadelním sále městského Gymnázia v Ledči nad Sázavou."

To, jak tato mladá kapela přišla na klip, kde hraje jak porotu, tak vystupující, je otázka pro Vaška Němce, kytaristu: "Chtěli jsme zkrátka udělat jednoduchý, finančně nenáročný videoklip. Přeci jen to byl pro nás krok do neznáma, protože točení klipu byla naše premiéra. Nicméně si myslím, že se vše povedlo a určitě je na co se dívat."

A Marek Rajdl ho doplňuje: "Obě role v klipu hrajeme my sami, takže jsme přemýšleli, jak se odlišit, abychom jako porota vypadali zkrátka jinak, nežli kapela na podiu. Nakonec vznikl nápad nakoupit paruky, kníry, vousy a převléci se do oblečení po našich dědečcích, babičkách, a celý problém byl tak vyřešen."

Klip je k vidění na Youtube, Bandzone profilu a Facebook profilu kapely. A jaké plány s tímto klipem kapela má? "Nyní je pro nás nový singl a klip otázkou číslo jedna, takže bychom ho rádi rozšířili co nejvíce mezi lidi, zkusili bychom oslovit nějaká rádia, hudební stanici Óčko a prostě to rvát do lidí pod tlakem," ukončuje s úsměvem Martin Petrus

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám