Hlavní obsah

Krasobruslař Tomáš Verner zpestřil žákům vstup do nového školního roku

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hvězda show na ledě Jen počkej, zajíci! krasobruslař Tomáš Verner zpestřil žákům vstup do nového školního roku.

Foto: Petr Mráček

Tomáš Verner

Článek

Krasobruslař Tomáš Verner, který je spolu s hercem a moderátorem Michalem Nesvadbou hlavní hvězdou nové show na ledě Jen počkej, zajíci!, se v pondělí 1. září spolu s postavičkami Vlka a Zajíce vydal do ZŠ Táborská v Praze 4. Zpříjemnil tak vstup do nového školního roku nejenom prvňáčkům a žákům dalších ročníků, ale i učitelům.

Tomáš spolu se svým doprovodem obešel dopoledne tři první třídy, kde kromě autogramů rozdal i drobné dárky a s dětmi se vyfotil. Pak se pak celá škola sešla v tělocvičně, kde se uskutečnila krátká beseda a následně i focení se žáky všech ročníků školy. Tu navštěvuje na 400 dětí a patří k nejlepším školám v Praze.

Hvězda nové show na ledě Jen počkej, zajíci! před stovkami dětí učitelů i některými rodiči, přiznala, že ve škole byla poměrně pilným žákem.

„Pamatuji si, jak jsem šel se svou maminkou do první třídy. Byl jsem docela pilný žák a ani jsem neměl s chováním žádné problémy. Dvojku z mravu jsem nikdy nedostal, tak se snažte, ať ji taky nemáte a naopak, ať máte na vysvědčení samé jedničky,” vzkázal Tomáš Verner přítomným školákům.

Návštěva slavného sportovce spolu s Vlkem a Zajícem byla pro celou školu velkým zpestřením. Po besedě, kdy Tomáš Verner odpovídal na různé otázky týkající se soukromí, krasobruslení i plánů do budoucna, rozdal několik dárků těm dětem, které chytily míč, jenž za sebe náhodně házel.

„Jsem rád, že se to obešlo bez bitky a zranění, protože některé děti se vážně snažily, aby ten míč chytily zrovna ony za každou cenu. I pro mě dnešní den byl trochu návratem do minulosti a zavzpomínáním na dětství,” usmíval se Verner, který je na děti zvyklý, protože s nimi často jako lektor krasobruslení pracuje.

Vernera, který se v ojedinělé podívané představí jako Pirát z Karibiku, Klaun, Bílá socha nebo Princ, oblékne celkem devět kostýmů, z nichž jeden bude dokonce hořet, čeká nyní v Ostravě další série nácviků. V Praze bude mít show premiéru 20. září a následně pak v dalších šesti českých městech. Potom se velkolepé, barevné a zábavné představení, kde bude na 150 masek, vydá na Slovensko.

Termíny show na ledě Jen počkej, zajíci!

20.09. - 14:00 a 18:00 - PRAHA

27.09. - 14:00 a 18:00 - OLOMOUC

04.10. - 14:00 a 18:00 - PARDUBICE

11.10. - 14:00 a 18:00 - LIBEREC

18.10. - 14:00 a 18:00 - ČESKÉ BUDĚJOVICE

08.11. - 14:00 a 18:00 - BRNO

15.11. - 14:00 a 18:00 - OSTRAVA

22.11. - 14:00 a 18:00 - KOŠICE

 6.12. - 14:00 a 18:00 - BRATISLAVA

Lední show Jen počkej, zajíci! uvádí ve světové premiéře společnost Ticket Art Production.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám