Hlavní obsah

Krasobruslař Tomáš Verner se dal na modeling?

Novinky, Petr Mráček

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mladý, úspěšný krasobruslař Tomáš Verner, který patří k nejpohlednějším českým sportovcům a v těchto týdnech jezdí po republice jako hlavní hvězda show na ledě Jen počkej, zajíci!, se dal na modeling.

Foto: Andrej Bandi Vámoš

Tomáš Verner

Článek

Verner teď našel zalíbení v kvalitní společenské módě a nejen, že nafotil sérii luxusních fotek v oblečení jedné přední české firmy specializující se na pánské obleky, ale ještě dostane i svou vlastní limitovanou edici, která ponese jeho jméno.

„Mně se tohle oblečení líbí a jim se zřejmě líbil můj obličej. Nebo je také dost dobře možné, že pro ně fotím, protože mohu obléci jakýkoli kus oblečení a padne mi jako ulitý, bez úprav. Tím pádem odpadají náklady na úpravu a přešívání obleků před focením,“ vysvětlil Tomáš Verner, který určitě ostudu neudělá ani ve světě.

Už se o tom dokonce přesvědčil, když byl týden v Monaku a spřátelil se s monackou princeznou, kterou prý oslnil tím, v jakém oblečení na oficialitách vystupoval.

„Tehdy mi dokonce řekla, že jsem jako stvořený proto, abych předváděl obleky. V dobře padnoucím obleku jsem zapadl do smetánky monackého knížecího dvora jako bych tam patřil. Důležité pro mne bylo, že jsem se ve skvěle padnoucím a barevně laděném obleku cítil opravdu tak dobře, že jsem se odhodlal zapojit se do hovoru i se samotným princem monackým,“ doplnil krasobruslař Tomáš Verner.

Spolupráce s mladým sportovcem si pochvaloval i sám majitel firmy s oblečením, který také fotky sám osobně fotil. „Spolupráce s Tomášem Vernerem byla jedním slovem skvělá. Žádné manýry, přesně věděl, co chci já, a jak by fotky měly vypadat. Prostě to skvěle ladilo. A u něj je výhoda, že ať si oblékne jakoukoli kombinaci, padne mu vše jako ulité. Navíc je to profík,“ prozradil Andrej Bandi Vámoš.

Na otázku, jestli už sbalil někoho na to, že byl dobře oblečen, odpověděl Verner lišácky. „Vy jste ale zvědaví. No je pravda, že když na sobě máte kvalitní oblečení, tak prostě se ty holky otáčejí… Ale nesmí ten vztah být založený jen na tom, jak kdo chodí oblékán, to pak nemá žádnou budoucnost,“ dodal Verner.

Dráze modela se naplno věnovat nechce, a dál zůstane u krasobruslení v mnoha podobách. I když prý čas od času si rád nějaký ten hezký kousek zkusí.

Reklama

Výběr článků

Načítám