Hlavní obsah

Karvinští strážníci opět dopadli hledanou osobu

Novinky, Pavel Jaňurek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další zajištění hledané osoby si mohouna své konto připsat karvinští strážníci.

Článek

Městské policii v Karviné velmi často končí v rukách hledané osoby, které strážníci přistihnou při trestné činnosti, nebo na ně narazí náhodou, při svých obchůzkách a kontrolách.

Teprve 15letá dívka přišla tento týden hodinu po půlnoci do karvinského obchodního domu Tesco. Vzhledem k nízkému počtu osob v prodejně upoutala dívka pozornost kamerového systému ochranky.

"Kamerový systém ji zachytil v situaci, kdy si do kapes schovávala zboží, které posléze u pokladny nepřiznala a nezaplatila. Byla proto zadržena a následnou prohlídkou byla u ní nalezena bižuterie, kterou v prodejně odcizila. Strážníci, kteří na místo dorazili k řešení věci, zjistili, že sice dosud nemá ve svém rejstříku záznam o trestu za majetkový delikt, ovšem také to, že je pohřešovanou osobou hledanou Policií ČR. Za krádež jí byla uložena pokuta a poté byla předána k dalším úkonům Policii ČR," uvedl Václav Ožana, zástupce ředitele Městské policie v Karviné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám