Hlavní obsah

Karvinští atleti pořádají závody pro veřejnost

Novinky, Ondřej Sikora

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atletické závody pro veřejnost pro všechny věkové kategorie se budou konat v pátek 18. září ve sportovním areálu Frýdecká v Českém Těšíně a o den později v základní škole Borovského v Karviné.

Foto: Ondřej Sikora

Atletické závody pro veřejnost

Článek

Závody jsou rozděleny do dvou dnů a oba budou probíhat současně jako nábor nových členů atletického klubu TJ Jäkl Karviná.

Jako první proběhne závod v Českém Těšíně, který je určen pro sportovce ročníku 2003 a starší. Prezentace začíná od 15:30 a start je připraven na 16:15. Lze se zúčastnit běhů na šedesát, sto, tři sta a pět set metrů, dále pak hodu míčkem a skoku dalekého. Atletické disciplíny jsou pro zájemce přichystány na čtyřsetmetrovém ovále.

Druhý den se závody přesunou na menší ovál u základní školy Borovského v Karviné Ráji. Zde je soutěž určena pro děti od čtyř let. Prezentace je nachystána na 9:00, závody poté na 10:00. Soutěží se v disciplínách ze sady Kid's athletics.

Související témata:

Výběr článků

Načítám