Hlavní obsah

Karlovarský kraj vyhlašuje anketu Senior roku 2017

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte ve svém okolí seniora, který je něčím výjimečný? Pak ho nominujte do nově vyhlášené ankety Karlovarského kraje Senior roku 2017, jež si klade za cíl podpořit aktivní stárnutí našich obyvatel a posílit postavení seniorů ve společnosti.

Foto: Alena Lochmannová

Karlovarský kraj hledá svého Seniora roku 2017.

Článek

Návrhy na ocenění lze zasílat do 15. září.

„Při svých pracovních cestách a jednáních se pravidelně setkávám se seniory, kteří jsou i přes svůj vysoký věk stále aktivní a zajímají se o dění kolem sebe. Obdivuji jejich neutuchající elán a energii. Rozhodli jsme se proto, že ještě letos vyhlásíme anketu, prostřednictvím které bychom chtěli tyto výjimečné osobnosti ocenit a ukázat veřejnosti, že život v důchodovém věku rozhodně nekončí. Věřím, že se anketa bude líbit a že nám přijde spousta zajímavých nominací," uvedla hejtmanka Karlovarského kraje Jana Vildumetzová, která nad akcí osobně převzala záštitu.

Nominovat lze jednotlivce z Karlovarského kraje, kterému musí být minimálně 60 let.

„Formulář anketního lístku najdou zájemci na internetových stránkách kraje. V papírové podobě bude lístek otištěn v srpnových Krajských listech. Do formuláře bude potřeba kromě nominovaného uvést i informace o člověku, který návrh zaslal, a důvod, proč vybranou osobu nominoval,” doplnil náměstek hejtmanky Karlovarského kraje pro oblast sociálních věcí a bezpečnosti Petr Kubis.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám