Hlavní obsah

Judisté Baníku Karviná si zkrášlují halu, pomohlo jim i město

Novinky, Milan Haluška

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco si judisté Baníku Karviná užívají posledních dnů prázdnin, jejich rodiče a trenéři pilně pracují na tom, aby měli tito mladí talenti od září o něco kvalitnější zázemí ve své hale. Zázemí dětem podle finančních možností zkrášlují sami rodiče a trenéři.

Foto: Milan Haluška
Článek

Během léta díky sponzorskému daru natřeli halu, vyměnila se okna a vzniklo nové parkoviště. Oddílu finančně pomohlo i město, které poskytlo 500 tisíc korun na pořízení nové podlahy a žíněnky.

„Nová dřevěná podlaha je částečně odpružená, zateplená a poté se položí nová žíněnka, která je větší než ta současná. Rádi bychom poděkovali městu, že nám tuto částku poskytlo a umožnilo nám zkvalitnit tréninky,“ říká předseda oddílu judistů Baníku Karviná Karel Štefánik.

Hlavní činností oddílu je práce s mládeží, výchova talentů i dětí, které judo baví a chtějí se ho naučit. „Jsme sportovní oddíl, nejsme kroužek, takže klademe důraz na pravidelné tréninky. Jsme schopni si hrát jak s talenty, tak s dětmi, které nejsou tak talentované, ale dáváme jim stejné podmínky i prostor. Naše Judo je otevřené pro všechny,“ uzavřel Štefánik.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám