Hlavní obsah

Jesus Christ Superstar na Špilberku

Novinky, Pavla Hloušková

Brněnský hrad Špilberk se nejen v létě stává místem dění mnoha kulturních akcí. Letošní léto není výjimkou – potvrzuje to program na tento týden.

Foto: Pavla Hloušková

nádvoří

Článek

Už ve čtvrtek bude hradní nádvoří hostit herce Městského divadla Brno s koncertní verzí světoznámého muzikálu Jesus Christ Superstar. Koncerty budou dva a to ve čtvrtek 22. a v pátek 23. srpna vždy od půl deváté večer. Akce je o to zajímavější, že herci zazpívají v anglickém originále. Na místě budou připraveny české titulky.

Během této unikátní akce můžou diváci slyšet sólisty Městského divadla Brno (MdB) Ivanu Vaňkovou, Dušana Vitázka, Petra Gazdíka, Igora Ondříčka a další. Účinkuje také Umělecký soubor a orchestr Městského divadla Brno. Dirigovat bude Igor Vavrda.

Předchozí znalost muzikálu není pro diváky nutná. ''Písničky z muzikálu jsou velice pěkné. Myslím, že i pro diváky muzikálu neznalé to bude jedinečný zážitek," uvedla Kristýna Trávníčková, jedna z maskérek MdB. "Podobnou akci nepořádá Městské divadlo Brno poprvé. Už s tím máme nějaké zkušenosti, jen jsme koncert tentokrát zasadili do romantického prostředí hradního nádvoří," dodala vedoucí maskérny, Zuzana Rufek.

Vstupenky jsou v předprodeji, ale k dispozici budou i na místě.

Reklama

Výběr článků

Načítám