Hlavní obsah

Jaromír Hnilica se skupinou Sillage rozhýbal Jihlavu

Novinky, Veronika Boháčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Skupina Sillage, jejímž frontmanem je účastník Hlasu ČeskoSlovenska Jaromír Hnilica, v sobotu vystoupila v Clubu Ježek v Jihlavě. Jak koncert probíhal a jak si ho užil Jaromír Hnilica, se dočtete v následující reportáži.

Foto: Petr Lerch & Stanislav Chvátal

Jaromír Hnilica

Článek

V sobotu 7. dubna se v jihlavském Clubu Ježek uskutečnil koncert skupiny Sillage. Jako hosta měla skupinu Guano a pes.

Před samotným koncertem se kapela sešla v šatně, kterou se linula výborná a veselá atmosféra, o vtipkování a smích nebyla nouze. Členové skupiny si povídali o natáčení jejich nového singlu, předávali si zážitky a zkušenosti ze studia, padaly i různé návrhy nového videoklipu a spoustu, spoustu plánů, které společně mají.

Po kapele, která byla hostem večera, se skupina vrhla na pódium. Sotva začali hrát, plac před pódiem byl okamžitě zaplněný. Jednoduše řečeno – Sillage nenechali nikoho sedět. Zahráli 15 songů ze své tvorby a na přání skandujícího publika přidávali. Jaromír Hnilica mile, vtipně a s nadšením a pokorou mezi písněmi komunikoval s davem a v jeho tváři se zrcadlila vnitřní spokojenost. Celá skupina Sillage si koncert užívala naplno.

Po koncertu dali fanouškům možnost popovídání si, podepsání podpisových karet, příp. i společných fotek. A jak koncert vnímal sám zpěvák, Jaromír Hnilica?

Jak hodnotíš dnešní koncert?

Myslím, že všichni odvedli výbornou práci, a hlavně jsme si to užili. Obrovský podíl na tom mají všichni návštěvníci koncertu.

Jak na tebe působili účastníci koncertu?

Nestává se pravidelně, aby při prvních tónech přišli všichni pod pódium a reagovali snad na každou následující písničku naprosto skvěle, energicky a s nadšením. Hned od začátku jsme s publikem navzájem navázali kontakt, který vydržel až do konce, a to je strašně důležitý. Atmosféra byla prostě úžasná.

Co bys vzkázal těm, kteří na koncertě nebyli?

Vzkázal bych jim: Přijďte na naše další koncerty, jejich seznam je na www.sillage.cz, facebook.com/sillage a facebook.com/jaromirhnilicaoficialnifunklub. Zároveň všechny zvu jménem kapely na sobotní koncert (14. 4.) do brněnského klubu Favál, kde bude od 17.45 probíhat finále soutěže Emergenza. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám