Hlavní obsah

Jan Rosák listopadovým hostem v brněnské vile Löw-Beer

Novinky, Petra Svobodová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu 28. listopadu přivítá vila Löw-Beer oblíbeného moderátora a herce Jana Rosáka v pravidelném pořadu Host ve vile.

Foto: Archiv Muzea Brněnska

Moderátor Jan Rosák

Článek

V dalším pokračování pořadu Host ve vile se ve středu 28. listopadu v 19.00 hodin ve schodišťové hale vily Löw-Beer v Brně představí známý moderátor a herec Jan Rosák. Večerem provází Monika Brindzáková.

Jan Rosák, rodák z Ivanovic na Hané, je pětinásobným držitelem ceny TýTý v kategorii moderátor. Jistě si vybavíte jeho populární a dnes již legendární pořady Magion, Videostop nebo Riskuj!, které se pravidelně objevovaly na našich televizních obrazovkách už od 80. let 20. století.

Předprodej vstupenek probíhá na pokladně vily Löw-Beer v Brně, od úterý do neděle od 10 až 18 hodin. Jednotné vstupné 200 Kč.

Muzeum Brněnska spravuje Muzeum ve Šlapanicích, Muzeum v Ivančicích, Podhorácké muzeum, Památník písemnictví na Moravě, Památník Mohyla míru a jeho nejnovější pobočkou je Vila Löw-Beer v Brně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám