Hlavní obsah

Ivančická základní škola hostila při dnu otevřených dveří

Novinky, Petr Sláma

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 20 listopadu otevřela dokořán své dveře Základní škola T. G. Masaryka v Ivančicích. Děti, jejich rodiče i širokou veřejnost přivítal u vchodu s laskavým úsměvem osobně ředitel školy Mgr. Otmar Němec.

Článek

Pro přespolní a neználky místní školní budovy byly připraveni jako průvodci žáci z vyšších tříd. Ale i vichry prověrek a písemek ošlehaní absolventi měli co dělat, aby se ve své bývalé škole vyznali. Protože nejen technika, ale i školní budova za léta změnila. Samozřejmě k lepšímu.

Návštěvníci obdivovali tabule, na které se již nepíše klasickou křídou, nově vybavenou učebnu fyziky i chemie, ale i opravenou tělocvičnu. O to, aby návštěvníci nezkolabovali hlady, se postaral pedagogický sbor školy.

V posledním patře na hosty školy čekalo bohaté občerstvení. Přichystal je kolektiv pracovnic školní kuchyně vedený ředitelkou této instituce Ing. Halkou Žaludovou. Jejich řízečky v bramborákovém těstě či brokolicová polévka byly tím správným vyvrcholením návštěvy školy.     

ZŠ T.G. Masaryka v Ivančicích se vždy právem pyšnila skvělým pedagogickým sborem, dobrým technickým vybavením a řadou úspěchů v různých soutěžích. O jejím věhlasu svědčí i to, že si školu nepřišli prohlédnout jen zvědaví Vančáci, ale i obyvatelé okolních měst a obcí.   

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám