Hlavní obsah

Hvězda UFC Peter Sobotta přijede do Prahy

Novinky, Monika Soukalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednička německé velterové váhy, šampion v grapplingu a UFC veterán Peter Sobotta přijal pozvání České asociace smíšených bojových umění a do Prahy přijede již tento pátek. Na víkendovém semináři bude předávat své zkušenosti v technice boje na zemi s prvky MMA.

Foto: archiv MMAA.cz

Vizuál semináře

Článek

Seminář nejen pro bojovníky a trenéry MMA, ale také pro širokou veřejnost, se bude konat o víkendu 23. a 24. února v Pražském rohovníku. Celkem čtyři dvouhodinové bloky budou rozděleny na techniku boje na zemi (grappling) a boj na zemi s prvky MMA. 

Cena za celý víkend činí 1990 Kč. Asociace ale nakonec na četné žádosti svých fanoušků otevřela jednotlivé bloky. Pro sobotu i neděle platí bloky v časech 10.00 – 12.00 a 14.00 – 16.00. Cena za každý blok pak vyjde na 650 Kč.

Peter Sobotta, původem polský bojovník žijící v Německu, prošel různými bojovými sporty od juda, taekwonda a kickboxu, aby nakonec zakotvil u MMA. Jeho talent se projevil velmi brzy. Po řadě vítězství na německých turnajích a vítězství na jednom z největších evropských turnajů KSW, získal smlouvu s UFC (Ultimate Fighting Championship).

Jak sám říká, ta obrovská příležitost přišla příliš brzy, a tři zápasy s těžkými soupeři prohrál na body, ale ukázal se jako velmi talentovaný bojovník. Začal trénovat s jedním z nejlepších grapplerů v MMA vůbec, šampiónem ADCC Deanem Listerem. Peter Sobotta je nejen talentovaný bojovník, ale i výborný trenér. Jeho tým Planet Eater vyhrál německou grapplingovou ligu a sám v posledním roce absolvoval pět MMA zápasů, které všechny vyhrál vzdáním soupeře v prvním kole. 

Peter Sobotta má jako veterán nejprestižnějšího světového turnaje UFC na svém kontě také několik titulů německého šampiona v brazilském jiu-jitsu a grapplingu. Pod vedením legendárního bojovníka Deana Listera získal hnědý pás v brazilském jiu-jitsu a v Německu je ve své váze nejlepším MMA bojovníkem. 

Více informací na www.mmaa.cz nebo na FB události www.facebook.com/events/281503211972381

Reklama

Výběr článků

Načítám