Hlavní obsah

Hudební duben v Malostranské besedě odstartuje dvojkoncert bluesrockerů z Krausberry

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První dubnové hudební večery budou v Malostranské besedě patřit kapele Krausberry. Známí a u publika oblíbení bluesrockeři v čele se zpěvákem Martinem Krausem se 1. a 2. dubna od 20.30 hodin předvedou se svou mnohaletou tvorbou, největšími hity, neutuchající energií a pozitivní náladou.

Článek

Kapela Krausberry je synonymem bluesrocku, který si již před několika desítkami let dokázal najít své věrné fanoušky a drží si je dodnes. Je to jejich vynikající hudbou, vtipnými texty, skvělými hráčskými schopnostmi, dobrou náladou a obrovskou energií, kterou muzikanti vždy nechávají na každém koncertu.

Krausberry je česká blues-rocková a hard rocková skupina, která vznikla v roce 1984. Založil ji zpěvák Martin Kraus poté, co opustil skupinu Bluesberry. Kromě něj v kapele dále působí kytaristé Mário Císař, Růžena Chroňák a Emil Kopta, basista Jiří Kredba a bubeník Štěpán Smetáček. Za dobu své existence nahráli šest studiových desek a jedno živé dvojalbum.

„U nás v Malostranské besedě kapela před dvěma lety také nahrála své první živé dvojcédéčko nazvané jednoduše Živě v Malostranské Besedě. I na něm můžete slyšet, že koncerty Krausberry jsou opravdu povedené a jsou vždy příjemným hudebním zážitkem. Kdo jste je tedy ještě neslyšeli nebo si je chcete poslechnout znovu, máte šanci teď v dubnu,” uvedl mluvčí Malostranské besedy Tomáš Kopečný. 

Reklama

Výběr článků

Načítám