Hlavní obsah

Horkýže slíže míří do ústeckého klubu Doma

Novinky, Hana Štrymplová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústecký klub Doma navštíví slovenská kapela Horkýže Slíže, která zahájila podzimní turné V dobrej viere po Čechách. Ve středu 5. října tak mohou fanoušci na severu Čech zažít jedinečnou a neopakovatelnou produkci slovenských rockerů.

Foto: archiv kapely
Článek

Kapela si od svého vzniku v roce 1992 získala velké množství fanoušků v Čechách i na Slovensku. Jejich melodický punk v kombinaci s divokými texty, ve kterých kapela nechodí pro vulgarity daleko, tak doslova hypnotizoval a oslnil české fanoušky.

V současné době kapelu Horkýže Slíže tvoří Peter Hrivňák, Mário Sabo, Juraj Štefánik, Marek Viršík. Ve středu 5. října účastníci koncertu uslyší jejich hity jako jsou Malá Zužu, Shanghai Cola, Silný refrén, Motorkárska a nejoblíbenější u českého publika A já sprostá, ale hlavně songy z nového CD V dobrej viere. 

Koncert začíná ve 20 hodin, jako předkapela vystoupí letecké katastrofy Tryskáči. Do středečního odpoledne mají zájemci možnost předprodeje v prodejně Swisss shop, Masarykova ulice, Ústí nad Labem za 180 Kč, přímo na místě v den konání koncertu za 220 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám