Hlavní obsah

Havlíčkobrodské volejbalistky vyhrály krajský přebor, čeká je boj o postup do druhé ligy

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Havlíčkobrodské volejbalistky se staly suverénními vítězkami krajského přeboru ve volejbale. Prvním místem se děvčata kvalifikovala do baráže o postup do druhé ligy volejbalu žen.

Foto: Michaela Poláková

Havlíčkobrodské ženy ve Svitavách

Článek

V těchto dnech se už intenzivně připracují na náročné zápasy v baráži. Trenérka Eliška Poubová byla spokojená s přístupem hráček, které jsou vesměs studentkami, a tak bylo pro ně náročné po celou sezónu skloubit tréninky se studiem na vysokých školách. Dále trenérka ocenila, jak se úspěšně do týmu zapojily juniorky, které po celou sezonu patřily k platným hráčkám týmu.

K přípravě na baráž patřilo i přátelské utkání s družstvem Svitav, které je vítězem krajského přeboru Pardubického kraje a rovněž se připravuje na postup do vyšší soutěže žen. „Náš tým doplnila hráčka Andrea Klimentová, která nastupovala v této sezóně za družstvo juniorek Jihlavy. Je ale v Brodě známá z loňské sezóny, kdy hrála pod trenérem Smejkalem extraligu kadetek. Andrea ukázala, že by mohla být do budoucna velkou posilou na postu smečařky,“ popsala posilu Eliška Poubová.

Zápas se jednoznačně vyvinul ve prospěch brodských hráček, které zvítězily 4:0 na sety. Další přípravné zápasy proběhnou v rámci turnaje, který se koná v sobotu 14. dubna v tělocvičně stavební školy v Havlíčkově Brodě. Poté už tým čeká baráž, která se odehraje ve dnech 20. až 22. dubna.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám