Hlavní obsah

Havlíčkobrodské volejbalistky ve druhé lize zatím sedmé

Novinky, Michaela Poláková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Volejbalistky TJ Jiskra Havlíčkův Brod začaly své působení ve druhé lize skupiny B prvními třemi koly a jsou s pěti body zatím sedmé.

Foto: Michaela Poláková
Článek

V prvním zápase vyjely brodské ženy do Prahy za týmem Bohemians, který skončil v loňském ročníku na třetím místě. Pro brodské hráčky to byl tedy velmi krutý los, ale hned na začátku sezony přišlo překvapení. Hostující hráčky Brodu první zápas vyhrály 3:1. V druhém zápase však výkon nezopakovaly a prohrály 0:3.

Ve druhém kole dvojzápasů přivítala brodská děvčata tým Hlincovky, dalšího nováčka této skupiny. V prvním zápase je patrně svázala tíha domácího prostředí, nepovedl se tak, jak by si samy hráčky přály. Prohra 1:3 byla zklamáním. Druhý zápas byl mnohem vyrovnanější a nakonec skončil výhrou 3:2.

Zatím poslední kolo druhé ligy odehrály volejbalistky Brodu na palubovce Stavební fakulty Praha, která v loňském roce obsadila ve skupině A druhé ligy druhé místo. Opět byl tedy los na začátek sezony těžší a pro Brodské to byl soupeř zatím nejtěžší. Brod odjel z Prahy s prázdnou a se dvěma porážkami 1:3 a 0:3.

V úterý 27. listopadu budou brodské ženy doma hostit Mladou Boleslav, která se zatím drží na pátém místě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám