Hlavní obsah

Gymnázium v Ostravě-Hrabůvce zve na Den otevřených dveří

Novinky, Vratislav Tobola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezbariérové Gymnázium na ulici Františka Hajdy v Ostravě-Hrabůvce otevře ve středu 12. ledna od 14 do 18 hodin všem zájemcům své chodby a učebny.

Foto: ghrabuvka.cz

Pokus při dni otevřených dveří

Článek

Ve středu 12. ledna mohou zájemci o studium na ostravských gymnáziích nahlédnout do Gymnázia v Ostravě-Hrabůvce v ulici Františka Hajdy 34. Od 14 do 18 hodin je tu připravený pestrý program. Školou návštěvníky provedou průvodci, kteří přiblíží, co škola nabízí, jak je vybavena a zavedou hosty do laboratoří a poslucháren.

Před dvěmi lety byla škola rekostruována. Stará dřevěná okna byla vyměněna za nová plastová a škola byla kompletně zateplena. Byl zde i postaven výtah a tak se škola stala bezbariérovou. To stálo nemalé peníze, proto vnitřní vybavení na opravu, nebo výměnu teprve čeká.

Co však škola může nabídnout, jsou dvě zrekonstruované počítačové učebny s novými počítači s operačním systémem Windows 7 a pět interaktivních tabulí ve všech třech posluchárnách (biologie, chemie, fyzika) a v jazykové učebně a všeobecné učebně. S nákupem dalších interkativních tabulí se do budoucna počítá.

Škola pořádá také spoustu akcí. Ať už je to škola v přírodě, lyžařský výcvik nebo školní výlety. Nezapomíná se i na školící akce - např. Projekt Cesta dějinami, různé exkurze po Česku nebo do zahraničí, olympiády, Den proti AIDS, Den Zdraví, turnaje ve sportech a mnoho dalšího.

Více informací na http://www.ghrabuvka.cz/

Reklama

Výběr článků

Načítám