Hlavní obsah

Galavečer populární hudby v Příbrami potěšil i pomohl

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Galavečer populární hudby v Příbrami, od kterého uběhl přesně týden, pomohl dobré věci. Mezi vystoupením Petry Janů a Olgy Lounové předávali organizátoři akce Petr Větrovský a Jitka Doubravová šek v hodnotě 30 000 Kč Olze Uhlíkové, zástupkyni dětského domova Pepa.

Foto: Jitka Doubravová

Petr Větrovský se šekem pro dětský domov

Článek

Tato částka nevznikla náhodou. ,,Prodej vstupenek jsme zahájili v červenci v Pražské ulici  tím, že 10 procent z částky, za kterou se ten den prodají vstupenky, věnujeme dětskému domovu Pepa v Lazci, a to jsme také dodrželi,“ popsal nápad organizátor Petr Větrovský.

Slavnostního předprodeje se zúčastnila i ředitelka domova Věra Splítková. „Petr Větrovský je největší podporovatel našeho domova, čehož si moc vážíme,” nešetřila nadšením Věra Spítková.

Na slavnostní předávání se dostavily i děti, které v domově Pepa našly své zázemí. Na pódium přicházely s velkým aplausem z publika. Šek předávali organizátoři Petr Větrovský a Jitka Doubravová. Ještě za většího potlesku a s nadšením hosté pódium opouštěli.

Tímto gestem dobré skutky nekončí

Ještě v červenci, po slavnostním předprodeji, oslovila organizátory skrz sociální síť maminka šestiletého Davídka, který se narodil s postižením, a ve svém věku má schopnosti ročního dítěte. „Paní Součková nás poprosila o finanční podporu, díky které by mohla s Davídkem odjet na rehabilitační pobyt, který mu pomáhá, aby se naučil chodit. Neváhali jsme, a naši pomoc jsme přislíbili,“ řekla Jitka Doubravová.

Přesně týden před Galavečerem populární hudby vyšel set 5 CD Karla Gotta s názvem Duety. Do teď se drží na vrcholu nejprodávanějších hudebních CD v České republice. Organizátoři jej nakoupili a nechali od samotného mistra podepsat.

Ptáte se, jak to pomůže Davídkovi? Během příští týden se na oficiálním facebooku Petra Větrovského spustí dražba těchto originálně podepsaných kousků, kdy organizátoři věnují výtěžek dobročinným účelům, především nemocnému Davídkovi.

Reklama

Výběr článků

Načítám