Hlavní obsah

Galavečer populární hudby v Příbrami potěší i pomůže dobré věci

Novinky, Jitka Doubravová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Příbrami se strhlo šílenství. Na Galavečer populární hudby, v jehož průběhu vystoupí Petra Janů, Olga Lounová a nejznámější český zpěvák Karel Gott, se po vstupenkách poptávají stovky lidí. Od pátku budou moci si vstupenku zakoupit a navíc i pomoci dobré věci.

Článek

„Vzhledem k enormnímu zájmu jsme se rozhodli uspořádat oficiální zahájení prodeje vstupenek, ještě před tím, než půjdou na předprodejní místa. Ze vstupenek, které si lidé v páteční podvečer přijdou zakoupit, věnujeme 10 procent dětskému domovu Pepa v Lazci,“ upřesnil organizátor akce Petr Větrovský.

Oficiální předprodej se uskuteční v Dami Bubble Tea v Pražské ulici od 18 hodin. Následně si budou lidé moci zakoupit vstupenky ve všech pobočkách Dami v Příbrami, ve sport baru Tip Games v ulici Boženy Němcové, v hotelu Belvedere nebo v trafice v OC Stavus Tesco Příbram.

„Od té doby, co jsme zveřejnili tuto událost, nám lidé nepřetržitě volají a píší o vstupenky. Máme nesmírnou radost o tak obrovský zájem, a rozhodně to není poslední akce tohoto velkého tipu v Příbrami,“ uvedla Jitka Doubravová, která společně s Petrem Větrovským přivede Příbramákům po pěti letech Karla Gotta.

Galavečer populární hudby se uskuteční 9. října ve sportovní (volejbalové) příbramské hale. Vstup je od 18 hodin, a začátek večera je v 19 hodin. Mimo Mistra přijede do Příbrami i jedna z nejpopulárnějších českých zpěvaček, trojnásobná slavice Petra Janů, a herečka, zpěvačka, skladatelka i rally jezdkyně Olga Lounová, která na příbramských prknech zazpívá duet i s Karlem Gottem. 

Reklama

Výběr článků

Načítám