Hlavní obsah

Frýdecko-Místecký veletrh ve VSH a grilování u řeky Ostravice

Novinky, Jana Matějíková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Víceúčelová sportovní hala (VSH) u řeky Ostravice hostí od pátku 24. května do neděle 26. května sedmý ročník Frýdecko-Místeckého veletrhu stavebnictví, bytového zařízení, zahradnictví a hobby. Připraven je i doprovodný program ve znamení velké Grillparty s Radiem Čas. Vstup pro všechny bude zdarma.

Foto: Radio ČAs

grillparty u řeky Ostravice

Článek

Vystavovatelé Frýdecko-Místeckého veletrhu budou návštěvníky očekávat od 9:00 do 18:00. Představí jim širokou škálu stavebních a izolačních materiálů, ale také mnoho typů dveří, oken, průmyslových a garážových vrat, topných těles, kotlů a čerpadel. Zájemci zde najdou také výrobce a prodejce nábytku, hospodyňky jistě zaujme nabídka kuchyňských potřeb a bohatá bude i nabídka nástrojů a nářadí pro kutily a profesionály. Veletrh doplní prodej kosmetických výrobků a masážních přístrojů. Více ZDE

Prostor u VSH se v pátek, sobotu a neděli přemění ve stanoviště s grily. Profesionální kuchaři na nich budou vždy od 11:00 až do večera připravovat speciality z hovězího, vepřového i drůbežího masa. Grilovat budou také ryby, sýry, zeleninu a houby. Pro pohodlí návštěvníků budou přistaveny velkokapacitní stany s posezením.  

Chybět nebudou ani kolotoče a pestrý bude také hudební a kulturní program. Z pódia bude znít folk, country, jazz, reggae, ale i pop a rock. Vystoupí například Petr Bende, Aleš Brichta i kapely Status Quo Revival a Phil Collins Revival. Zastoupeni budou i regionální umělci, zazpívá oblíbený písničkář René Souček, zahraje dechovka Huťařka a své umění předvedou soubory místní Základní umělecké školy. V neděli odpoledne návštěvníky pobaví Ruda z Ostravy.  

Zábavný program před VSH finančně podpořilo statutární město Frýdek-Místek.

Program Grillparty Radia Čas  

Pátek 24. května  

16:00 René Souček

17:30 Petr Bende

20:00 Phil Collins Revival

22:00 Status Quo Revival  

Sobota 25. května  

14:00 Huťařka – dechová hudba

16:00 Black and White

18:00 Aleš Brichta

20:00 Kapriola (ženská hardrocková kapela z Ostravy)

22:00 Syrup (Kabát revival)  

Neděle 26. května  

14:00 Like all the rest (mladá rocková kapela z F-M)

15:00 Ruda z Ostravy  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám