Hlavní obsah

Fotosoutěž pro zamilované o svatbu na zámku v Litomyšli

Novinky, Zdeňka Kalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Státní zámek Litomyšl vyhlašuje na den sv. Valentýna 14. února fotografickou soutěž pro zamilované na téma Zámkem spolu. Hlavní cenou je svatební obřad v zámecké kapli. Stačí do konce září 2013 poslat nejlepší fotografii z romantické návštěvy litomyšlského zámku a o VIP svatbu je postaráno.

Foto: David Luengo
Článek

Zámek v Litomyšli byl vystavěn Vratislavem z Pernštejna jako dar pro milovanou ženu Marii Manrique de Lara y Mendoza. Společně prožili v manželství 27 let. Dodnes je zámek místem veskrze romantickým a tradičně svatebním a na manželství zde uzavřená dýchne svou přízní pan nejvyšší kancléř Vratislav i paní Marie.  

Podrobnosti o soutěži:

Pořadatel: Státní zámek Litomyšl a územní památková správa Národního památkového ústavu na Sychrově.

Doba trvání: 14. 2. 2013 – 30. 9. 2013

Podmínky soutěže: Jeden soutěžící může do soutěže poslat maximálně 3 fotografie. Fotografie přijaté do soutěže musí být odeslány do 30. 9. 2013 do 23:59 hod. na e-mail soutěže svatba.litomysl@seznam.cz. Fotografie by měly být doplněny názvem a kontaktem (jméno, telefon + e-mail) na autora. Velikost 1 fotografie (vzhledem k jejich možnému dalšímu zpracování) by měla být zhruba 1 MB. Podrobné podmínky fotosoutěže na http://www.zamek-litomysl.cz/

Ceny: 1. cena – svatební obřad na Státním zámku Litomyšl (kaple zámku) 2. + 3. cena – svatební fotografování na Státním zámku Litomyšl zdarma

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám