Hlavní obsah

Fotoamatéři mají šanci uspět se svými snímky Ostravy

Novinky, Lucie Bergerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Amatérští fotografové se mohou hlásit do projektu Foto Fest, jenž je koncipován jako soutěž a série výstav, kterou každoročně zhlédne široká veřejnost.

Foto: Lucie Bergerová

Ne/bezpečná Ostrava, jak ji vidím já.

Článek

Stačí se do 30. září zaregistrovat na www.fotofest.eu a nahrát 6 fotografií v jpg. do 10 MB. Téma 2014: Ne/Bezpečná Ostrava jak ji vidím já.

Nejlepší - odbornou porotou vybraní - fotografové se mohou těšit na zorganizování cyklu výstav u nás a v Polsku a na další hodnotné ceny, jakou je např. dárkový poukaz na fotografický kurz, profesionální program na úpravu fotografií, dárkové poukazy na profesionální tisk fotografií a další.

Projekt FOTO Fest výrazně přispívá ke zvýšení pozitivní image Ostravy jako významného kulturního centra, které různými způsoby podporuje aktivity ostravského a regionálního účastníka i diváka.   

„Naší snahou je aktivně zapojit všechny skupiny obyvatel do žhavého tématu, kterým bezesporu bezpečnost v Ostravě je. Zajímá nás, jakou optikou na ni může každý jednotlivec nahlížet - a to nejen prostřednictvím hledáčku fotoaparátu, ale také úhlem pohledu či přímo osobním přispěním k většímu pocitu bezpečí v našem městě. Jsme si jisti, že téma osloví mnohé z nás,“ uvedla jednatelka Akordu Darina Daňková.

Fotografové mohou využít taky stránek Facebooku – www.facebook.com/fotofest, kde naleznou informace o průběhu soutěže, tipy na zajímavé výstavy, sdílené fotky přihlášených účastníků, diskuze apod. Další informace na www.fotofest.eu a www.dk-akord.cz.

Reklama

Výběr článků

Načítám