Hlavní obsah

Festival Life! je přímo prošpikovaný filmovými, televizními i sportovními hvězdami

Novinky, Lenka Žáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Festival Life! zahájila v pátek 10. listopadu v 11 hodin slaňováním z padesátimetrové budovy BVV Vendula Svobodová Pizingerová, ředitelka Kapky naděje. Před ní si na to troufli třeba brněnský primátor Petr Vokřál nebo fotbalista Petr Švancara.

Foto: Archiv BVV

Trénink na taneční rekord 2017

Článek

Festival Life!, to je sport, tanec a zábava. A taky mnoho známých tváří, které si obří akci na brněnském výstavišti nenechají ujít. Nejinak tomu bude letos, tak se přidejte k nim.

V pátek přijeli na dětskou sportovní část hvězdní olympionici a reprezentanti Ondřej Synek, moderní pětibojař David Svoboda, vodní slalomář Jiří Prskavec či hokejista Dominik Hašek. V sobotu se bude překonávat taneční rekord se Simonou Krainovou, Leošem Marešem a stálicí této show Ondřejem Sokolem. K tomu více než deset předních youtuberů… není co řešit.

Už jen takové lážo-plážo si v pátek dopoledne užil moderní desetibojař David Svoboda. Před dvěma měsíci skončil s aktivní kariérou, ale o to víc bude mít času na trénink a vyhledávání malých talentů. „Budu se jim snažit pomáhat a vždycky fandit,“ pronesl po zahájení festivalu.

To Ondřej Sokol pro změnu chce pokořit rekord počtu lidí tančících na jednom místě stejnou choreografii. Známý herec, moderátor a režisér se zapotil už při natáčení flashmobu. Byl navlečen do „devadesátkové“ šusťákovky a jak sám říká, byla to drsná lymfodrenáž, zhubl aspoň čtyři kila. Dnes, v sobotu v pavilonu C jej čeká další dřina, začíná se už ve 14 hodin a návštěvníci zažijí velkolepou show. Aby rekord padl, je potřeba více než 1600 lidí.

Hvězdný moderátor dostal stejný obleček, a jak říká, byl to pro něj naprostý návrat zpátky do minulosti. „Protože přesně takhle jsem kdysi tancoval v taneční skupině v Berouně, a navíc velmi podobná červená škodovka byla mým prvním autem, které mi navíc pouze půjčoval můj táta, a tu teplákovku jsem taky nosil,” prozradil již při trénincích král českých sociálních sítí.

Modelka Simona Krainová se prý také moc těší na ostré pokořování rekordu, takže dnes se ukáže!

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám