Hlavní obsah

Farmářské trhy v Ostravě už tuto sobotu

Novinky, Monika Dušková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 16. dubna v 9 hodin budou zahájeny Farmářské trhy na parkovišti Obchodního centra Futurum Ostrava.

Foto: Monika Dušková
Článek

Trhy nabídnou svým návštěvníkům možnost alternativního nákupu českých zemědělských výrobků a produktů. „Nebereme to jako konkurenci obchodního centra, ale naopak jako vhodné doplnění nabídky," uvedl marketingový manažer OC Futurum Robert Cichoň. Na parkovišti centra bude dostatečný prostor pro 25 stánků, prodej zajistí farmáři z nejbližších regionů. 

"Trhy jsme připravovali přesně na míru. Vodítkem byla například anketa mezi návštěvníky obchodního cešntra, na pomoc jsme si pozvali také občanské sdružení Farmářské trhy, které už má s pořádáním trhů bohaté zkušenosti," informoval Cichoň.

Návštěvníci se mohou těšit také na FARM MENU, což je alternativní catering z produktů od konkrétních farmářů z našich trhů. Návštěvníci tak ochutnají jídlo a podle receptu si nakoupit příslušné suroviny a pak doma uvařit. Na prvních farmářských trzích bude vařit oblíbený kuchař Radek Příhonský.

Trhy budou probíhat do 14 hodin.

Reklama

Výběr článků

Načítám