Hlavní obsah

Eliášoviny v Dejvicích změní chráněnou dílnu v bazar

Novinky, Karolína Kudláčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chráněná Dílna Eliáš pořádá ve svém sídle v Praze-Dejvicích od čtvrtka 31. května do soboty 2. června dny výtvarných řemesel pod názvem Eliášoviny 2012.

Foto: Karolína Kudláčková

Originální a ručně vyrobené šperky budou k zakoupení v Dílně Eliáš

Článek

V průběhu Eliášovin se Dílna Eliáš promění v nefalšovaný bazar, kde si účastníci mohou prohlédnout, osahat a v případě zájmu i zakoupit velké množství řemeslných výrobků od mistrů svého oboru.

Tradičně budou k vidění drátované a keramické šperky nejrůznějších druhů a barev (Hany Nyklesové a Ley Komárkové), dále originální keramika vyrobená v Dílně Eliáš a v neposlední řadě též užitý a výtvarný textil - od drobných textilních doplňků do domácnosti, přes veselé dětské oblečení až po umělecky pojaté elegantní šaty z letní kolekce. Nově bude představen textilní projekt Barquito z ateliéru Zuzany Kočišové a Zuzany Havlové.

Vstup na Eliášoviny je volný, k zakoupení je na místě drobné občerstvení. A protože krásné výrobky probouzejí touhu si také něco hezkého zkusit vyrobit, bude po celou dobu konání akce probíhat workshop. Tentokrát půjde o malování letních motýlků - zapojit se mohou děti i dospělí. Hotové výrobky si účastnící mohou odnést. Cena workshopu pokrývá náklady na materiál. Jsou vítány i maminky s dětmi a kočárky - v případě hezkého počasí lze využít pro dětské hry a parkování kočárků klidný dvůr před dílnou.  

Harmonogram akce:

Čt 31. 5. od 17 do 20.00 hodin

Pá 1. 6. od 15 do 20.00 hodin

So 2. 6. od 10 do 15.30 hodin

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám