Článek
Některé návštěvníky dokonce překvapilo, že předpona bio neznamená, že se jedná o vegetariánské pokrmy. Pozastavovali se zejména nad bio dršťkovou polévkou, kterou mohli ochutnat u stánku PRO-BIO Svazu ekologických zemědělců.
Ačkoliv se jedná o výrobek oceněný titulem Česká biopotravina 2015 a je vyroben z masa ekologicky chovaných zvířat poražených na certifikovaných ekologických jatkách šetrnějším způsobem, návštěvníkům nebylo zprvu jasné, že bio polévka je z opravdových drštěk a ne z hlívy. A tak Andreji Vizinové a Kláře Kantorkové z PRO-BIO Svazu nezbylo než vysvětlovat a vysvětlovat. Potvrdilo se tak, že edukace spotřebitele ohledně používání předpony bio, kterou dokonce upravují normy, je stále nezbytná.
Kromě dršťkové polévky a dalších výrobků z biofarmy v Sasově u Jihlavy mohli lidé ochutnat i nakládanou zeleninu ze Zahrady Černíkovice, ovčí sýry a výrobky z ovčího mléka od Moniky Menčíkové z Broumovska nebo produkty z kravského mléka vyráběné Blankou Hrbkovou ve Hvozdu u Konice.
Sirupy na všechny neduhy přivezli z ekofarmy z Vlkanče na Kutnohorsku. Sušené kousky ovoce a povidla v certifikované kvalitě byly od manželů Vránových ze Zlínska. Zatímco mošty od vitaminátora, pana Sošky, tekly do kelímků v různých kombinacích, biodynamické víno z Kutné Hory se koštovalo decentně a s výkladem vinaře Stanislava Rudolfského.
Bio styl je součástí Festivalu Evolution, který se konal od pátku 18. března do neděle 20. března na výstavišti v Holešovicích.

Blanka Hrbková přijela do Prahy ze Hvozdu u Konice.

Biodynamická vína certifikovaná jako Demetr z Kutné Hory představil vinař Rudolfský.

Biozelenina z obce Černíkovice chutná i v Praze.