Hlavní obsah

Duben bude v Malostranské besedě ve znamení Čechomoru a Olympiku, talk show i charitativních benefic

Novinky, Tomáš Kopečný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Duben je v plném proudu a s ním i hudební produkce pořádaná na půdě pražské Malostranské besedy. Do konce měsíce můžete zajít na dvojkoncerty kapel Olympic a Čechomor, vystoupení swingového zpěváka Jana Smigmatora se Swinging Q.

Foto: Ája Dvořáčková

Jednou z hvězd dubnového programu v Malostranské besedě bude legendární Olympic s frotmanem Petrem Jandou.

Článek

Pobavit se bude možné také na populární talk Barování se Sandrou Novákovou a Filipem Rajmontem nebo svou účastí přispět dobré věci na dvou benefičních večerech. 

„K nejzvučnějším dubnovým jménům patří samozřejmě Olympic a Čechomor. Obě kapely u nás zahrají hned dvakrát. Čechomor 21. a 22. dubna, Olympic pak 28. a 29. dubna. Milovníky swingu zase spíše nadchne jméno Jana Smigmatora, který u nás vystoupí se svým Swinging Q v úterý 19. dubna. Dále namátkou Ivan Hlas Trio, Lili Marlene či Slávek Janoušek a Luboš Vondrák. Je to opět pestrá směsice, ze které si každý může najít to své,“ uvedl šéf produkce Malostranské besedy David Dvořák.

V dubnu budou mít svá pravidelná pokračování dva populární pořady – Barování se Sandrou Novákovou a Filipem Rajmontem. 

„Ve spolupráci s Asistencí o. p. s. plánujeme benefiční koncert pro mladou a odvážnou slečnu Sofii, která je upoutaná na mechanický vozík a pro samostatný život potřebuje 15 hodin asistence denně. Chystanou beneficí jí chceme pomoci usnadnit její těžký osud. Proběhne i druhý benefiční koncert Nadačního fondu Modré rybky, na kterém tentokrát vystoupí český písničkář a básník Jiří Dědeček,“ doplnil Dvořák. 

Reklama

Výběr článků

Načítám