Hlavní obsah

Dost bylo koled, Parník uvede Bandaband

Novinky, Vladimír Šmehlík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostravská kapela Bandaband předvede svou výbušnou směs blues, rocku, funku a latiny, na jediném koncertě mezi svátky, v hudebním klubu Parník. Koncert se uskuteční 28. prosince.

Foto: Bandaband.cz
Článek

Koledy na náměstí, v obchodních centrech, koledy v rádiu i v televizi. Vánocemi ukolébanou a unavenou duši naplno rozpumpuje koncert kapely, která už více než 13 let baví své fanoušky svým neotřelým a přímočarým zvukem. 

Saxofon, kytara, housle, bicí, piano i foukací harmonika dává kapele široké možnosti interpretace vlastních skladeb. Jádro energické kapely tvoří především televizní režisér Martin Rek a herec Vladislav Georgiev.

„Sami se těšíme na odreagování. V Parníku na všechny čeká kupa pozitivní muziky. Myslím, že bude na čase odlepit se od bramborového salátu a řízků a jít se pobavit. Bude to náš poslední letošní koncert a už teď se nemůžeme dočkat,“ uvedl Martin Rek. 

Bandaband je kapela, která dokáže rozesmát, roztančit a hlavně rozparádit i ty nejvíc zasmušilé posluchače. Letos v červnu vydala kapela album s názvem Zážitkomat, které pokřtila ředitelka festivalu Colours of Ostrava Zlata Holušová a frontman kapely Buty Radek Pastrňák. Bandaband je důkazem, že ostravská hudební scéna má neustále co nabídnout. 

Koncert Bandabandu si nenechte ujít 28. prosince v ostravském klubu Parník. 

Více o kapele na www.bandaband.cz nebo na www.klubparnik.cz 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám