Hlavní obsah

Diskotéka pro starší a pokročilé

Novinky, Martin Tlustý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Diskotéka pro starší a pokročilé vypukne v pátek 10. června 2011 od osmi večer až do půlnoci v loděnici Kotva pod kralupským mostem, a to v rámci Dnů Kralup. Akce je zdarma a pro dnešní čtyřicátníky a padesátníky bude se silnou aparaturou hrát nestárnoucí diskžokej Viktor Voljanskij.

Foto: Martin Tlustý

Kralupský Viktor Voljanskij je skutečně pan diskžokej, a to jak pro svůj precizní hlasový projev, tak hlavně pro důkladný výběr diskotékových hitů.

Článek

Tato retrodiskotéka je určena pro všechny, kterým bylo v osmdesátých a devadesátých letech kolem dvaceti a většinou navštěvovali diskotéky v tehdejším klubu mládeže v Lobečku nebo na fotbalovém stadionu Kaučuk či v někdejším amfiteátru pod kralupským koupalištěm, potažmo v letním kině Veltrusy.

Přijďte se opět potkat se svými starými známými, které jste už dlouhou dobu neviděli, přijďte se zavlnit v diskotékových rytmech 80. a 90. let a alespoň na chvíli zapomenout na starosti dnešních dnů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám