Hlavní obsah

Děti otestovaly nové vodní atrakce v Tachově

Novinky, Lucie Lihmová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děti z Mateřského a rodičovského centra CaPaRti zaštítěným Centrem podpory rodiny Tachov a klubu RELAX navštívily tachovský bazén a otestovaly nové koupaliště.

Foto: Lucie Lihmová

Návštěvníci venkovního koupaliště

Článek

V pondělí 6. srpna vyrazily děti společně s rodiči a pracovníky Kotec, o. s. do tachovského bazénu a koupaliště. Mohli tak otestovat nové vodní atrakce.

„Přestože nám nepřálo počasí, děti si užívaly i venkovní koupaliště, kde se nyní nachází spousta atrakcí určených právě dětem. Naši zatěžkávací zkoušku koupaliště zvládlo s přehledem,“ uvedl Michal Kandler, vedoucí klubu RELAX.

Nové venkovní koupaliště v Tachově se skládá ze tří částí – plavecké se třemi dráhami, rekreační s různými atrakcemi a dětského brouzdaliště pro nejmenší. Areál je v provozu od začátku letošních prázdnin.

Akce byla spolufinancována z dotace Plzeňského kraje, kterou obdrželo Mateřské a rodičovské centrum CaPaRti fungující pod Centrem podpory rodiny Tachov. Mateřské a rodičovské centrum CaPaRti nabízí bezplatně různé aktivity pro rodiče a děti (hlídání dětí, klub pro předškoláky, klub pro školáky).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám