Hlavní obsah

Den pro rodinu v uherskohradišťské nemocnici

Novinky, Dana Lipovská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uherskohradišťská nemocnice chystá již třetí ročník velké benefiční akce pro celou rodinu, a to v sobotu 11. června v čase 14 až 18 hodin na travnaté ploše heliportu přímo v areálu nemocnice.

Foto: Adéla Polehňová
Článek

Den pro rodinu je součástí celoročního projektu Uherskohradišťské nemocnice Rok mozku. Akce začne na heliportu ve východní části areálu nemocnice ve 14 hodin. Pro malé i velké návštěvníky jsou připraveny akční ukázky práce policie, hasičů ze Suché Lozi, kteří přijedou s historickou stříkačkou taženou koňmi, záchranářů, ale také zdravotníků Uherskohradišťské nemocnice.

Zájemci si budou moci nechat vyšetřit znamínka, změřit tlak, zkusit rehabilitační cvičení nebo první pomoc.

Chybět nebude dětská vědecká kavárna Základní a mateřské školy Čtyřlístek se svými aktivitami, skákací hrad, jízda na koních a spousta soutěží s bohatou tombolou.

V 16 hodin dojde také na scénické čtení herců Slováckého divadla Ireny Vackové, Davida Vackeho a Jiřího Hejcmana, a to známé pohádky Karla Čapka "Pošťácká pohádka". V závěru akce se ještě uskuteční losování o hodnotné ceny. Celým odpolednem bude provázet herec Slováckého divadla David Vacke, vstupné je dobrovolné.

Reklama

Výběr článků

Načítám