Hlavní obsah

Další ročník soutěže Stavba roku Plzeňského kraje 2011 byl zahájen

Novinky, Alena Lochmannová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pořadí již devátý ročník veřejné soutěže Stavba roku Plzeňského kraje 2011 byl zahájen. Organizátoři jsou připraveni přijímat přihlášky v pěti kategoriích, a to novostavby, rekonstrukce budov, dopravní a inženýrské stavby, sportovní a volnočasové stavby a veřejná prostranství.

Foto: Magistrát města Plzně

Do soutěže mohou být přihlášeny stavby realizované na území Plzeňského kraje a uvedené do provozu nebo zkolaudované v období od 1. 1. do 31. 12. 2011.

Článek

"Přestože je v současné době situace ve stavebnictví nepříznivá, vznikají zajímavé stavby, na které je třeba upozornit, abychom si uvědomili, kam se trendy v této oblasti posouvají. Věřím, že i letošní ročník Stavby Plzeňského kraje bude ve znamení kvality architektonických řešení," uvedl primátor města Plzně Martin Baxa.

"Cílem soutěže je seznamovat laickou i odbornou veřejnost s úrovní stavitelství a architektury v regionu a tento cíl se podle všeho daří úspěšně naplňovat," doplnil primátora Miloslav Zeman, předseda Okresní hospodářské komory, která je jedním z vyhlašovatelů soutěže.

Do soutěže lze přihlásit stavby realizované na území Plzeňského kraje a uvedené do provozu nebo zkolaudované v období od 1. ledna do 31. prosince 2011.

Přihlášky lze podávat do 20. března.

Podrobné informace jsou k dispozici na http://www.stavbarokupk.cz/

Reklama

Výběr článků

Načítám