Hlavní obsah

Český pohár stolních hokejistů pokračoval turnajem v Břeclavi

Novinky, Tomáš Vítámvás

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 2. března se uskutečnil letošní první turnaj kategorie ČP 24 ve stolním hokeji. Téměř po měsíci se tak soutěž Českého poháru vrátila na půdu ZŠ Slovácká v Břeclavi, kde působí tým Gunners Břeclav.

Foto: Gunners Břeclav

Turnaj šprtec

Článek

Turnaje se zúčastnilo celkově 57 hráčů především z Moravy. Výprava týmu BHL Žďár nad Sázavou tak patřila k těm početnějším. Celkově tým z Vysočiny reprezentovalo 7 hráčů. Úvod turnaje byl pro hráče týmu BHL velmi přívětivý. Hned tři hráči měli medailové ambice.

V druhé polovině turnaje se však výpravě ze Žďáru již tolik nedařilo, a tak se jednotliví hráči postupně propadali startovním polem. Herní systém totiž k sobě losuje hráče se stejným bodovým ziskem. To tak umožňuje hráčům, kteří mají na úvod turnaje horší začátek, se v další části turnaje probojovat startovním polem vzhůru. Zároveň to však také přináší riziko pro hráče, že přes výborný začátek, se umístí v hloubi startovního pole.

Nejlépe si s nástrahami turnaje poradil Jaromír Procházka (Šprtmejkři Ostrava). Na stupních vítězů ho doplnil druhý Petr Navrátil (Sokol Stochov) a třetí Jiří Nakládal (BHC Dragons Modřice).

Výsledky:

1. Jaromír Procházka (Šprtmejkři Ostrava), 2. Petr Navrátil (Sokol Stochov), 3. Jiří Nakládal (BHC Dragons Modřice)…, 22. Vojtěch Ludvík, 28. Jaroslav Vocásek, 32. Tomáš Vítámvás, 37. Tomáš Kalina, 39. Martin Bednář, 41. Adam Šustr, 50. Adam Čech (všichni BHL Žďár nad Sázavou).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám