Hlavní obsah

Českoněmecký ples navštívil primátor

Novinky, Marek Velebný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 29. ledna se v plzeňské Měšťanské besedě konal třetí ročník českoněmeckého plesu - byl organizovaný agenturou Excellent Plzeň ve spolupráci s Centrem Bavaria Bohemia Schönsee. Akci navštívil i plzeňský primátor Martin Baxa.

Foto: Marek Velebný

primátor Martin Baxa s Vladimírem Líbalem

Článek

Již třetí ples organizovaný agenturou Excellent Plzeň ve spolupráci s Centrem Bavaria Bohemia Schönsee, s reprezentantem Plzeňského kraje Václavem Vrbíkem, se konal v sobotu 29. ledna 2011 v sále Měšťanské Besedy v Plzni.

Jako u minulých dvou ročníků reprezentačního českoněmeckého plesu čekal plesající bohatý program. U vchodu dostal návštěvník sklenku sektu. Během večera vystoupila taneční skupina Qiuck Dance Plzeň s pohádkovým valčíkem z Vídně a Thomas Dietz z Bavorska s žonglérskou světelnou show.

Také nechyběla dámská čokoládová volenka, módní přehlídka nebo tombola ve formě pohádkových oříšků. Po losování tomboly přišla po půlnoci ještě řada na sladké překvapení.

K tanci a poslechu hrál orchestr Miroslava Novotného, skladby také v němčině a Duo Klasik. Plesu, kde se společně bavili Češi i Němci, se účastnil i primátor Plzně pan Martin Baxa. Organizátoři již zvou na další ročník reprezentačního plesu za rok 4. února 2012.

Reklama

Výběr článků

Načítám