Hlavní obsah

Burger Street Festival provoní až do neděle Ostravu

Novinky, Josef Zajíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Okolí obchodního centra FORUM Nová Karolina v Ostravě se od pátku zaplnilo stánky, lavičkami a vůněmi po grilovaném mase. Do Ostravy přijeli nejlepší kouzelníci s chutí s rozhicovaným grilem. Šťavnatý Burger Street Festival přivítal všechny milovníky dobrého jídla.

Foto: Josef Zajíc

Burger Street Festival byl zahájen v pátek v poledne. Jantarová ulice.

Článek

Sraz byl v pátek 10. května ve 12 hodin, konzumace jídla a zábava bude v Jantarové ulici a na náměstí Biskupa Bruna pokračovat do neděle 12. května.

„Festival se stává již tradiční akcí v ostravském gastronomickém kalendáři. V případě, že nám vyjde počasí, očekáváme v letošním třetím ročníku akce ještě větší zájem veřejnosti, která si v poslední době takové festivaly velmi oblíbila. Burgert Street Festival je jedinečná akce, na které lidé ochutnají ty nejlepší burgery na jednom místě,” informoval Tomáš Lučan, marketingový manažer OC FORUM Nová Karlina.

Burgert Street Festival nabízí 25 proslulých a prověřených burgáren nejen v České republice, ale také ze Slovenska. Kromě klasických hamburgerů, cheeseburgerů nabídnou ostravské grily také různé speciality, jako jsou pštrosí burgery, mongolské burgery nebo vietnamské burgery. Na své si přijdou i fanoušci burgerů z farmářských surovin nebo vegetariánských burgerů.

Podle pořadatelů akce pestrou a výživnou burgerovou sestavu doplňují tradiční moravské i belgické hranolky. Kdo je na sladké má zde také velký výběr rolovaných zmrzlin, sladké nebo slané palačinky, waffle, markony si donuty. 

V nápojovém menu je také velký výběr rozmanitých a osvěžujících tekutin. Návštěvníci si mohou vybrat z široké nabídky nealkoholických i alkoholických nápojů, jako jsou americké drinky, květinové limonády a pivo z malých i velkých pivovarů.

Pořadatelé připravili doprovodný program a velkou porci soutěží.

Související témata:

Výběr článků

Načítám