Hlavní obsah

Boschský den otevřených dveří bude korunovat skupina Mandrage

Novinky, Petr Pokorný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak vypadá práce v moderním strojírenském podniku? Odpověď na tuto otázku by měl dát zájemcům Boschský den otevřených dveří. Ve svém českobudějovickém areálu ho pořádá v sobotu 27. května od 9 do 12 hodin společnost Robert Bosch.

Foto: Petr Pokorný

KOVO je nejsilnějším odborovým svazem v České republice.

Článek

Návštěvníkům, které zajímají poměry v provozech jednoho z nejvýznamnějších zaměstnavatelů v Jihočeském kraji bude během dopoledního programu ve výrobním areálu připraven odpovídat, kromě pracovníků personálního oddělení, také předseda zdejší odborové organizace KOVO Stanislav Jindra.

„Domnívám se, že lidé chtějí znát nejen pohled zaměstnavatele, ale také přímo zaměstnanců, které odborová organizace zastupuje ve všech klíčových oblastech,“ uvedl Jindra.

Odpoledne bude Boschský den pokračovat koncertem na Náměstí Přemysla Otakara II. Jako první se od 14 hodin představí skupina Fíha Tralala. Následovat budou He Band, Janek Ledecký a Portless. Vyvrcholením večera bude od 21 hodin vystoupení skupiny Mandrage.

„Je to skvělá příležitost, jak zpopularizovat technické obory a ukázat, že práce v moderním strojírenském podniku rozhodně už dávno není o špinavých, olejem umaštěných montérkách, ale mnohdy o čisté, precizní a perspektivní činnosti. Často i velmi dobře placené,“ zdůraznil jihočeský zmocněnec OS KOVO Jan Švec.

Odborový svaz KOVO působí v současné době v 60 strojírenských podnicích na jihu Čech. V regionu má více než pět tisíc členů, což představuje přibližně 24 procent všech zaměstnanců těchto firem.

Reklama

Výběr článků

Načítám