Hlavní obsah

Bohumín čeká esoterický festival v knihovně a dámská party i herní turnaj v kině

Novinky, Lucie Balcarová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O rozptýlení dlouhých podzimních večerů i víkendů se Bohumíňákům postará kulturní program městské agentury K3 Bohumín na měsíc listopad. Zábavu si v něm najdou všechny generace.

Foto: K3 Bohumín

Herní fotbalový turnaj na plátně bohumínského kina.

Článek

Na tu mladší cílí další ročník herního turnaje na plátně kina, ženy potěší dámská party s posezením u kávy a výrobou šperků a příznivcům duchovních hnutí je určen Ezo-Festival s přednáškami a zdravou kuchyní.

Kdo má v plánu letos zavítat na Ezo-Festival, musí si udělat čas v sobotu 16. listopadu. „Od 9 do 16 hodin bude probíhat v knihovně v centru Bohumína série přednášek, která odstartuje setkáním s tarotovými kartami, pokračovat bude rozborem strachu a vyvrcholí návodem, jak budovat zdravé a fungující vztahy. Během programu bude po celý den k dostání zdravá ayurvédská kuchyně,“ upřesnil ředitel K3 Bohumín Karel Balcar.

Do programu K3 Bohumín se vrací úspěšná akce nazvaná Dámská párty v kině. Pro zástupkyně něžného pohlaví bude v pondělí 18. listopadu od 17 do 19 hodin připravena v kině pohodová atmosféra u kávy a čaje s možností vyrobit si vlastní látkovou brož či náramek. Jako třešinku na dortu „kátrojka“ naplánovala promítání filmu Karel, já a ty, který s neokázalou elegancí a subtilním humorem představuje divákům dnešní svět třicátníků.

Zejména mladou generaci osloví herní turnaj na velkém plátně. Fotbalové klání FIFA 20 se bude hrát na konzoli PS4, a to rovnou na dvou stanovištích. První bude umístěno ve foyer a druhé v hlavním sále, kde zážitek z hry umocní filmové plátno. (Registrovat se může maximálně šestnáct hráčů.) Akce se koná v sobotu 23. listopadu od 9 do 16 hodin, hlavní cenou pro vítěze je fotbalový míč.

Reklama

Výběr článků

Načítám