Hlavní obsah

Aerobik Akord Ostrava sbírá trofeje

Novinky, Lucie Bergerová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již brzy to bude rok, co ostravský Dům kultury Akord vzal pod svá křídla oddíl mladých, sličných a v neposlední řadě velmi nadaných sportovkyň. Poskytl jim nejen zázemí fyzické ve formě cvičebních sálů, sprch a šaten, ale především zázemí lidské a přátelské, zázemí domova.

Foto: Lucie Bergerová

AAK

Článek

Děvčata závodního týmu Aerobik Akord Ostrava se pod vedením zkušené lektorky Jiřinky Kračmarové scházejí každé úterý, středu a pátek na intenzivních dvouhodinových trénincích. Není divu, že výrazné úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat.

V neděli 8. března se bojovně naladěné dívky vydaly na cestu do Prahy, kde se pod záštitou organizace Mistry s Mistry zúčastnily prvních závodů letošní sezóny, a kde své odhodlání a píli náležitě zúročily. Nejenže si 7 členek Fitness týmu vyzápolilo krásné 4. místo, trojice těch nejzkušenějších závodnic dosáhla dokonce - zcela zaslouženě - na kov nejcennější.

„Sezónu jsme zahájily naprosto excelentně, v Praze byly holky jednoduše úžasné! Jsem na ty mé šampionky opravdu hrdá,“ směje se Kračmarová. „Velký podíl na výsledcích (a patří jim za to velký dík), má i celý tým našich trenérek z Havířova. Bez těch by to opravdu nešlo. Nyní se všechny společně připravujeme na závody v Olomouci, které absolvujeme už za 14 dní. Věřím, že tam zabodujeme ještě víc,“ dodala Kračmarová.

V Akordu mohou děti cvičit od nejútlejšího věku. AEROBIK HROU je určen pro děti od 4 do 6 let a nabízí našim nejmenším všestranný pohybový rozvoj. PŘÍPRAVKA AEROBIK KLUB AKORD je určena dětem ve věku od 6 do 15 let a mládež se v ní naučí základní kroky, zlepší svou fyzickou kondici, naučí se gymnastickým prvkům, flexibilitě, síle a koordinaci. Talentované slečny a mladí muži pak mohou přejít do závodního týmu, kde své dovednosti dotáhnou na nejvyšší úroveň.

Další informace na www.dk-akord.cz a na facebooku www.facebook.com/akakord.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám