Hlavní obsah

21. ročník Vratislavických slavností nabídl hudební hvězdy i zábavu pro děti

Novinky, Martina Bubnová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Již po jedenadvacáté se ve Vratislavicích nad Nisou konaly známé slavnosti, jež nabídly spoustu zábavy, hudby a piva.

Foto: Martina Bubnová
Článek

Stovky lidí, známé hudební hvězdy, zábavné programy pro děti, dobré jídlo a pití. Přesně takhle se dá vystihnout letošní ročník Vratislavických slavností, které se konaly v Zámeckém parku ve Vratislavicích nad Nisou.

Program startoval v sobotu v 14:00 převážně aktivitami pro děti. Pozdější odpoledne a večer již nabídlo vystoupení známých hudebních hvězd jako Jakub Děkan Band, St. Johnny, Wohnout a nejočekávanější Slza, po jejímž vystoupení následovala autogramiáda. Ta přilákala většinu náctiletých posluchačů.

Mimo jiné zajistil pořadatel akce Vratislavice nad Nisou i doprovodný program mimo Zámecký park. Návštěvníci mohli po celý den využít komentovaných prohlídek v kostele Nejsvětější trojice ve Vratislavicích, ukázky exhibice a cvičení se členy Seberevolty nebo ukázky výcviku psů.

Návštěvníci slavností si program pochvalovali. K dispozici bylo spousta stánků s občerstvením. Lidé si mohli vybrat z nepřeberného množství jídla, nealkoholických nápojů, kávy i tradičního vratislavického piva Konrád. Jediným nedostatkem byla organizace stánků. Na velký počet lidí jich bylo k dispozici překvapivě málo a tak se tvořily až 40minutové fronty, což mnozí vzdali a raději zůstali bez občerstvení.

Výběr článků

Načítám