Hlavní obsah

14|15 Baťův institut nabízí v centru Zlína pohodlné parkování

Novinky, Michaela Mitáčková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zaparkovat rychle a pohodlně v centru Zlína vozidlo na celý den může být pro mnohé řidiče problém. Ten se pokusí vyřešit nový kulturní komplex nazvaný 14|15 BAŤŮV INSTITUT, jehož součástí jsou také parkovací plochy.

Foto: Michaela Mitáčková

Parkovací stání pod platformou 14|15 BAŤOVA INSTITUTU.

Článek

Místa pro zaparkování aut se nachází na terénu a v krytých garážích pod platformou mezi 14. a 15. budovou. Parkoviště je určeno nejen pro návštěvníky komplexu, ale místa jsou k dispozici i rezidentům, kteří si je mohou pronajmout krátkodobě i dlouhodobě.

„Cena pronájmu za jedno parkovací místo na měsíc je stanovena na 1000 korun, což je ve srovnání s jinými pronajímanými parkovacími plochami v centru Zlína a v samotném areálu velmi zajímavá nabídka,“ řekla ředitelka 14|15 BAŤOVA INSTITUTU Lenka Struhárová-Jančaříková.

„Nájemníci navíc mají u nás automobil hlídaný a pod střechou. V případě, že bude mít někdo zájem o více parkovacích míst, jsme připraveni jednat o zvýhodněné ceně,“ dodala.

Do parkovacích garáží se vjíždí přes dálkově ovládané elektronické závory. Místa jsou nepřetržitě monitorována kamerovým systémem. V podzemí se nachází 90 stání. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám